Koko_L

BELUX koiranpeti, koko L

5.00 / 5
(3 tuotearviota)

199,00 € sis. alv 24%

BELUX ortopedinen koiranpeti, jonka koko on 80 cm x 100 cm x 6 cm.

Lisätietoa alla.

Pyyhi valitut
tuotetunnus (SKU) BELUX_L.

Tuotekuvaus

BELUX ortopedinen koiranpeti, jonka koko on 80 cm x 100 cm x 6 cm.

Pedin sisusmateriaali on 100% korkealaatuista viskoelastista vaahtomuovia, joka reagoi kehon lämpöön vähentäen painerasitusta. Pedin päällinen on likaa ja kosteutta läpäisemätöntä erikoiskangasta, joka on helppohoitoinen ja koiralle mukava. BELUX:n ainutlaatuinen yhdistelmä takaa tuotteelle todella pitkän käyttöiän.

Tämäkin tuote on valmistettu käsityönä Suomessa.

Värivaihtoehdot:

 

Väri_harmaaVäri_sininen

3 arviot tuotteelle BELUX koiranpeti, koko L

 1. Anu Kiesvaara ja koirat
  5 / 5

  :

  Minulla on ollut labbiksia kolmenkymmenen vuoden ajan, ja aikaisemmin olen joutunut usein ostamaan uuden pedin pilalle menneen tilalle. Kolme vuotta sitten ostin labbiksilleni BELUXin koirapedit . Tänä aikana koirapedit ovat säilyttäneet täysin alkuperäisen muotonsa ja joustavuutensa. Ne ovat edelleen täysin hajuttomia eikä niissä ole mitään tahroja. Jopa vatsahapot lähtivät pyyhkimällä, kun toinen koiristani oksensi patjalle. Juoksuaikoinakin patjat pysyvät hygieenisinä ja hajuttomina, tarvittaessa vain pyyhkäisen eritteet pois. Kovasta käytöstä huolimatta en ole vielä kertaakaan joutunut pesemään päällisiä koneessa. Kun märät koirani kesäisin menevät nukkumaan, pedit kuivuvat nopeasti eikä kosteus mene patjan sisään. Pinta on helppo pyyhkiä ja imuroida puhtaaksi, kun karvatkaan eivät tartu pintaan. BELUX koirapeti on todellakin ollut hintansa veroinen sen kestävyyden ja helppohoitoisuuden vuoksi. Voin suositella koirapetiä kaikille koiranomistajille, joille korkea laatu, koiran hyvinvointi ja hygieenisyys ovat tärkeitä!

 2. Liisa Tikka Koirahieroja & ongelmakoirakouluttaja
  5 / 5

  :

  BELUX koiranpeti on erinomainen hieronta-alusta riittävän paksuutensa ja mukautuvuutensa vuoksi. Hierojan itsensäkin on mukava istua siinä. Lisäksi patja on helppo pitää puhtaana hygienisen erikoispäällisensä ansiosta

 3. Noutajat
  5 / 5

  :

  Ostin kaksi isoa belux-petiä ennen kesää ja voin suositella petiä kaikille, joiden koirat liikkuvat paljon ja sotkevat esimerkiksi märkinä paikkoja. Belux on todella helppo vain pyyhkiä puhtaaksi ja molemmat labradorinnoutajamme rakastavat petejään!

Lisää arvio