Koko_M

BELUX koiranpeti, koko M

5.00 / 5
(4 tuotearviota)

149,00 € sis. alv 24%

BELUX ortopedinen koiranpeti, jonka koko on 60 cm x 90 cm x 6 cm.

Lisätietoa alla.

Pyyhi valitut
tuotetunnus (SKU) BELUX_M.

Tuotekuvaus

BELUX ortopedinen koiranpeti, jonka koko on 60 cm x 90 cm x 6 cm.

Pedin sisusmateriaali on 100% korkealaatuista viskoelastista vaahtomuovia, joka reagoi kehon lämpöön vähentäen painerasitusta. Pedin päällinen on likaa ja kosteutta läpäisemätöntä erikoiskangasta, joka on helppohoitoinen ja koiralle mukava. BELUX:n ainutlaatuinen yhdistelmä takaa tuotteelle todella pitkän käyttöiän.

Tämäkin tuote on valmistettu käsityönä Suomessa.

Värivaihtoehdot:

 

Väri_harmaaVäri_sininen

4 arviot tuotteelle BELUX koiranpeti, koko M

 1. Merja Kahelin, Kennel Helmiäinen
  5 / 5

  :

  BELUX koiranpedin käyttö kennelissäni on helpottanut paljon työtäni sekä säästänyt aikaa ja vaivaa. Pidän koirapetiä hinta-laatu suhteiltaan erinomaisina ja olen erityisen tyytyväinen niiden kestävyyteen, pitkäikäisyyteen ja helppohoitoisuuteen. Koirat todella pitävät koirapedistä ja nukkuvat niissä mielellään! Talomme vanhus, jonka luita kolottaa ja särkee, on erityisen tyytyväinen ortopediseen koirapetiinsä ja hänen on selvästi helpompi nousta aamuisin ylös nukuttuaan yönsä sillä. Voin suositella BELUX-koirapetiä todella lämpimästi!

 2. Heini Söder
  5 / 5

  :

  Koirallamme Oliverilla on ollut BELUX nyt puoli vuotta. Uuteen koirapetiin totutteleminen kesti muutaman päivän, mutta pian Oliver ei enää suostunut nukkumaan missään muualla. Olemme olleet hyvin tyytyväisiä siihen, että koiranpeti ei enää haise ja sen puhdistaminen on helppoa. Lisäksi olemme havainneet, että Oliver nukkuu rauhallisemmin kuin vanhalla patjallaan.

 3. Maria
  5 / 5

  :

  Olen ostanut beluxin jo vuonna 2010 ja peti on edelleen uudenveroinen. Hämmästyttävää on se, että peti ei edelleenkään haise ollenkaan! Todella hyvä hankinta :)

 4. Pekka
  5 / 5

  :

  Todella hyvä ja ehdottomasti hintansa arvoinen. Meillä ollut käytössä nyt kaksi vuotta.

Lisää arvio